A tárgyalások elakadtak, a csatár már a Real utódját kereste

Valóban úgy tűnik Lucas Vázquez a szezon végén elhagyja a Real Madridot. A Marca cikke szerint a klub házi játékosa januárban elutasította a hároméves hosszabbítási ajánlatot, amely tíz százalékkal csökkentette volna a fizetését. Képviselője nemrég beszélt a sportigazgatóval Madridban, Jose Angel Sanchezzel, de a pozíciók nem konvergálnak, ezért a 29 éves csatár más lehetőségeket keres.

Eközben a Real Madrid már elkezdte vizsgálni, hogy ki helyettesítheti a futballt, a 24 éves játékost Jorge de Frutos lehet a második vége.

A madridi fiataloknál is játszott, 2020 júliusától megszilárdította a Levantét, ahol a szezon 30 mérkőzésén három gólja és tíz gólpassza volt. Bár szerződése 2025-ig szól, a Realnak joga van bárki előtt megváltani, ami azt jelenti, hogy a klub elég jó tárgyalási helyzetben van, és a játékos jelenlegi értéke csak 4 millió euró, ami azt jelenti, hogy a csapat elég olcsón cserélje le Vázquezt. .

Lucas Vázquez stabil tagja Zinedine Zidane Csapata ebben a szezonban minden mérkőzést figyelembe véve 30 mérkőzést játszott, kezdőként 27 alkalommal. Két gólt, hét gólpasszt szerez.