A szurkolók és a rendőrök összecsaptak a diósgyőri bajnokság után

Könnygáz és bilincs került előtérbe, miután a szurkolók és a rendőrök vasárnap délután összecsaptak Diósgyőrben egy helyi futballcsapat elvesztése után, az RTL Híradó exkluzív képeket kapott.

A sárkányok a stadion előtt szurkoltak, és miután petíciót adtak át a klub vezetőinek, több tucat rendőr jelent meg – a portál szerkesztője, az Amigeleken.hu Emődi Zoltán Ennek megfelelően a csata felrobbant.

A rendőrség öt embert vett őrizetbe.

A hivatalos honlap csak arról számolt be, hogy a mérkőzés után a klub vezetőségének tagjai, Sántha Gergely, A DVTK elnöke, Benczés Miklós sportigazgató és Világ Péter Kommunikációs és marketingigazgató A stadion mellett személyesen találkoztak a diósgyőri szurkolói csoportok képviselőivel, akik szóbeli és írásbeli kéréseket tettek.

“Sajnos olyan eredmény született a pályán, amire Diósgyőrben senki sem lehet büszke, mint ahogy a kiesés a DVTK összes családtagját, szurkolóit, sportolóit, hivatásos személyzetét és a klub összes alkalmazottját érinti” – mondta Sántha Gergely. A DVTK elnöke.

“Mindenkit biztosíthatok arról, hogy a DVTK összes alkalmazottja azon dolgozik, hogy a klub visszatérjen oda, ahova tartozik. Remélem, hogy ezzel a személyes találkozóval ismét megkezdődik a párbeszéd a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok és a klub vezetősége között, hiszen közös céljainkat csak akkor érhetjük el, ha összefogunk. ”