A szombathelyi kézilabdacsapat elnöke súlyos autóbalesetet szenvedett

A szombathelyi kézilabda klub és akadémia hivatalos honlapja ezt megerősítette Pődör Zoltán az ügyvezető elnök és felesége, valamint legfiatalabb lányuk, az NB I-es csapat lövészmenedzsere hétfőn reggel súlyos balesetben ült az autóban az M1-es autópályán Győrben.

Megérkeztek a mentők és mindhármukat a győri kórházba szállították, állapotuk stabil.

A Police.hu azt írta, hogy „a rendelkezésre álló adatok szerint egy 44 éves szombathelyi férfi Mosonmagyaróvár felől közlekedett Tatabánya irányába. Vezetés közben megcsúszott az út nedves felületén, majd a sávkorlátot lebontva az út melletti területen az autópálya-átjárón keresztül összeomlott. Az autóban utazó három ember megsebesült, őket mentők kórházba szállították. ”

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!