A szezon meglepetése teljesült, azonban az edző távozik

Meglepő módon Lille egy ponttal nyerte meg a francia bajnokságot a PSG előtt, ezzel a negyedik összesített aranyérem lett a Ligue 1-ben.

Két nappal a siker után a vezetőedző akkor bejelentette Christophe GaltierElhagyni.

“Egyszerű okból teszem ezt, itt az ideje. Beszéltem az elnökkel, és közöltem vele, hogy elmegyek “- mondta az 54 éves férfi, akiről néhány nappal ezelőtt azt híresztelték, hogy távozhat.

Galtier 2009-től 2017-ig vezette Saint-Étienne-t, 2017-től pedig Lille-t. A L’Equipe interjújában még nem árulta el, merre tart, de elmondta, hogy három ajánlata van: Nizza, Lyon és Napoli.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!