A sportlovakra vonatkozó személyre szabott politika fontossága

A sportló birtoklása drága lehet, a tulajdonosok rendszeresen vásárolnak takarmányt, fizetnek futárköltségeket, lóágyakat és még sok mást, de figyelembe kell venniük a magasabb költségeket is, például az állatorvosi díjakat. A lovaglás a magas kockázatú sport kategóriába tartozik, ezért nagyon ajánlott, hogy a tulajdonosok és a lovasok személyre szabott sportbiztosítást kössenek az esetleges állatorvosi díjak, orvosi költségek, sőt jogi költségek fedezésére.

A “sportlovak biztosítása” segíthet a tulajdonosoknak az ellátásban és az anyagi biztonságban. Az ilyen típusú biztosítás megvásárlása azonban ijesztő lehet, mivel ezen a területen annyi biztosító kínál sokféle kötvényt. A tulajdonosok az „Equine Comparison” segítségével összehasonlíthatják a kötvényeket, hogy kiválasszák a számukra legjobb biztosítót, valamint a legmegfelelőbb személyre szabott és személyre szabott biztosítási kötvényt. A webhely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy világos és egyszerű eredménytáblázatban egymás mellett tekinthessék meg az irányelveket. Az eredmények a ló és a ló tulajdonosának igényei szerint is szűrhetők. Íme néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni a biztosítás összehasonlításakor:

A ló kora

A lóbiztosítóknak saját állategészségügyi szabályaik vannak a szokásos lóra és a veterán ló biztosítási kötvényeikre. Általános szabály, hogy a 16 év feletti sportlovak a veteránok kategóriájába tartoznak, ezért veteránpolitikára lesz szükségük. Az Equivalent Insurance táblázat összehasonlítja a ló mind a standard, mind a veterán fedezeti szabályokat, a ló korától függően.

Mire fogják használni a lovad?

A sportlótulajdonosoknak be kell jelenteniük a biztosítóknak az állat lovaglásának / munkájának szintjét. Ez nagyban meghatározhatja a politika feltételeit és a fedezet költségét. A biztosítók az állatot olyan kategóriába sorolhatják, mint a nem kapcsolt, kapcsolt vagy versenyképes; ezek a kategóriák a biztosítók között eltérőek.

Sportlova értéke

A tulajdonosok ezer fontot akár tízezer fontot is fizethetnek egy lóért, a lovaglás szintjétől és az általuk választott fajtól függően. A biztosítók a biztosítási költségeket az állat értékére alapozzák. Ezért az Equine Compare nem mutatja az eredménytáblázatban a lóbiztosítási díjak költségeit; túl sok tényezőt kell figyelembe venni. A tulajdonosoknak valóban személyre szabott ajánlatot kell kapniuk a vállalattól, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a biztosítás az ő körülményeiknek megfelelő-e. Általános szabály, hogy minél magasabb a ló értéke, annál magasabb a biztosítási díj.

Mielőtt egy adott politikát választana, mindig fontos, hogy keressen és kérjen néhányat ló biztosítási árajánlatok, annak érdekében, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja.

A cikkben szereplő bármely információ az író véleménye, és nem áll kapcsolatban harmadik féllel