A sporthorgászat csúcsa: a csontos horgászat izgalma a nagy Exumában, Bahamákon

Ha a Bahama-szigetekre gondol, feltétlenül fehér homokos strandokat, fényes égszínkék vizeket és barátságosan mosolygós arcokat képzel el. Kétségtelen, hogy a Bahama-szigetek gyönyörű tájnak és meleg szigeteknek ad otthont, de ez a karibi kiruccanás a szerelmes csonthalászok célpontja is az egész világon. Következő napos kirándulásakor fontolja meg a Great Exuma Bahama-szigetek meglátogatását és a csonthalászat izgalmas sportjában való részvételt.

Akár tapasztalt profi, akár amatőr halász vagy, a csonthalászat népszerű sport, amely minden embert vonz. A csonthalászat az egyik legnépszerűbb sporthorgászat a világon. A csonthal a Karib-tenger egész területén megtalálható, de bizonyos szigetek körüli vizekben különösen sok. A bonefish sekély partok mentén úszva tölti az idejét, élelmet ásva. Ezek a gyorsan mozgó ezüst halak 4 és 6 font között mozognak, de akár 19 fontot is elérhetnek. A csonthalászat sportja nem passzív tevékenység. Valójában nem tölteni az időt egy hajón ülve, és dobja az orsót. A csontokért három vagy négy fős csoportok egyszerre ugranak le a hajóról, és részt vesznek a haliskolákban. A csonthalászat ideális tevékenység egy baráti társaság vagy család számára egy karibi nyaraláson, és Great Exuma szigete csak a hely, ahol megtapasztalhatja ennek a népszerű sportnak a szórakozását.

Great Exuma szigete fantasztikus csonthalászat révén szerzett világszerte hírnevet a végtelen fehér homoklemezeknek köszönhetően, tele kis és közepes csont halakkal. Ezek az apartmanok ideálisak mezítláb gázoláshoz, sekély vizükben pedig számos lehetőséget találnak a különböző csonthalak farkának megfogására és fogására. Amíg a kristálytiszta vizekben tartózkodik, és a gyors és csúszósat keresi, ne felejtse el megfigyelni a másik magával ragadó és gyönyörű tengeri életet.

Akár abban reménykedik, hogy életre tervezi horgászatát, vagy csak egy esélyt szeretne kipróbálni egy érdekes sportra, a csonthalászat a Great Exumában, Bahama-szigetek vonzó tevékenység mindenki számára! A szigeten több tapasztalt idegenvezető is található, akik örömmel kísérik Önt egy napig vagy egy hétig, a naptól a napig. Amikor a türkizkék tengerbe dobja a vonalat, kétségtelenül érezni fogja az izgalmat, hogy egy titokzatos víz alatti világban tartózkodhat. Semmi sem hasonlít az első csont felakasztására, és előfordulhat, hogy ezt a sportot kedvenc múltidőként alkalmazod. Tapasztalja meg a sporthorgászat csúcspontját ma, a Bahama-szigeteki Great Exumában. A móka jól leírja!