A Spíler TV kitette Hrutka Jánost az újságszobájából

Hrutka János hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy már nem tagja a Spíler TV szakmai kommentátorainak.

A Ferencváros egykori futballistája három és fél évet töltött a csatornán, beszélgetésekben és stúdióműsorokban is részt vett. A hirdetés nem magyarázza, miért döntöttek úgy, hogy lecserélik, de a bejegyzésnek az a része, amely szerint “családi vállalkozásunk mindig harmóniát sugárzott”, valószínűleg azt jelzi, hogy Gulacsi Péter a szivárványos családok előtt állt, Hrutka pedig a válogatott kapusát támogatta abban, hogy véleményt valljon.

Köszönöm szépen a Spíler TV-nek ezt a felejthetetlen utat, köszönöm, hogy platformot biztosított a növekedéshez, így tudományos előadásaimat át tudtam adni a tapasztalatokról, az állandó harcképességről, a lemondás hiányáról, a pozitív hozzáállásról a fiatal generációval szemben. Fontos szakasz volt

Hrutka közleményében azt írta, amellyel bezárta: „Kinyújtott vállakkal, egyenes gerincemmel állok, és azóta mosolygok. Minden perc megérte! ”

“Itt az idő búcsút venni.”

16:30 – Egy meglepett férfi elolvasta az előborítékot, néhány másodperc alatt elárasztotta …

Hrutka János hivatalos hozzátette – 2021. március 19., péntek

Hrutka nem először jelenik meg a Spíler TV-ben, 2018-ban John Kele indoklás nélkül eltávolították a szerkesztőségből is, miután több bejegyzésben is bírálta Mészáros Lőrincnek a 2Rule sportmárkához köthető. Egyébként Hrutka Jánost is megkereste oldalunk, de hozzászólását nem kívánta kiegészíteni.