A SlavaSoft intelligens alkalmazásokkal változtatja meg a valódi sportipart!

A Slavasoft egy mobil szoftverszolgáltató, amely a HoReCa egyedi fejlesztési projektjeire és termékalapú megoldások fejlesztésére szakosodott a professzionális sportipar számára. 2015-ben alakult Alicante-ban, és két fő irodája van Spanyolországban és Oroszországban.

Alicante-ban van egy üzletfejlesztési iroda, amely az EU piacán működik, és a sportszakemberek számára a mobil szoftvertermékek márkanevének ismertségének elősegítésére szakosodott.

Az orosz iroda Moszkvában található, és felelős a szoftver gyártásáért és megvalósításáért. A cég mobilalkalmazásai a statisztikák digitalizálását és a sportteljesítmény felgyorsítását szolgálják a szakemberek, az edző asszisztensek, a cserkészek és az asszisztensek számára az adott munkájuk során.

A SlavaSoft fő Android termékei a profi sport területén:

1) Labdarúgó-szakértő (2016 óta)

2) Asztalitenisz szakértő (2017 óta)

3) Labdarúgó játékvezető okosórához (2018 óta)

Az “Football Expert” androidos alkalmazás egy modern alkalmazás rajongók, edzők, felderítők számára, és új márkaismereti eszközként használható a futballcsapatok és szövetségek számára. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy összegyűjtse a meccs statisztikáit (gólok, találatok, kártyák, passzok, megközelítések stb.), Kezelje a kompozíciókat, meghatározza az alapértelmezett beállításokat a napi alkalmazás felgyorsítása érdekében, az egyes játékokról jelentéseket gyűjtsön e-mailben vagy messengeren.

Vessen egy pillantást az alkalmazás hivatalos oldalára a Google-on. Play piac –

A termék hivatalos Instagram-fiókján – @ slavasoft2 könnyű megszerezni a promóciós kódot és ingyen letölteni.

Az intelligens órákra szolgáló alkalmazás is készült a játékvezető számára – ez arra készteti a játékvezetőket, hogy kövessék a mérkőzés idővonalát, és megakadályozzák a gyakori hibákat, például a “második sárga lapcsapdát” vagy a “helytelen cserét”.

Egy másik kiváló alkalmazás – az “Asztalitenisz szakértő” lehetővé teszi:

– A mérkőzés során részletes statisztikákat adjon az edzőnek és az atlétának a játékáról, technikai elemeiről és annak sikeréről;

– az edzői tevékenység egyszerűsítése a lejátszott szettek és mérkőzések elemzésében, a játék erősségeinek és gyengeségeinek megjelenítése;

– statisztikai segítséggel kíséri a sportolót a versenyeken és az egész pályafutása során, bemutatva a játékában bekövetkezett változásokat – a lövések stabilitásától kezdve az ékezetes tippekig az edzés során;

Az alkalmazás ezen verziója letölthető a hivatalos Google.Play oldalról. Kérlek figyelj –

Https://play.google.com/store/apps/details?id=slavasoft.tabletennisexpert

A termék hivatalos Instagram-fiókján – @slavasoft – könnyű megszerezni a promóciós kódot és ingyen letölteni.

“Elősegítjük ezt a digitális forradalmat a valódi sportiparban. Megállíthatatlan” – erősítette meg Denis Pašcsenko, a SlavaSoft vezérigazgatója.