A Škoda elkíséri az elektromos autót az idei Tour of Hungary-re (x)

A Tour de Hungary országúti kerékpárverseny idei versenye május 12-én kezdődik. Ez az a verseny, amely minden magyar kerékpáros szívét feldobja. Története 1925-ig nyúlik vissza, de azóta egyetlen patinát sem veszített. Mint 2015 óta mindig, a Škoda idén is a verseny fő támogatója lesz, számos különleges ajánlattal.

Skoda

Tavaly a körülmények ellenére egy sikeres magyar versenyt ismét egy magyar versenyző nyert meg, bizonyítva, hogy az ígéretes kerékpárosok ismét a világ élvonalában vannak. Az idei versenynek több szempontból is híre van a kerékpárrajongók számára. Az egyik nagy különlegesség, hogy négy év után visszatér látványos fővárosunkba, a Hősök terére, ahol a Škoda meglepetésekkel készül.

Az idei verseny egyik támogatója a Škoda lesz, aki évtizedek óta jelen van a kerékpározásban. A Tour of Hungary-n a zöld mez szponzoraként találkozhatunk velük, amelyet a pontversenyt vezető versenyző visel majd. Az ing a szakaszok alatt a kijelölt sebességi előfutamokon és a végén összegyűjtött pontokkal lesz elérhető. A zöld mezről a Welovecycling magazinban olvashat bővebben.

Skoda

Azok, akik figyelik ezeket az eseményeket, már elgondolkodhattak azon, hogy milyen logisztika és szervezés áll az egyes ilyen versenyek mögött. Elképesztő szám, de sok versenyzőnek annyi autója van, amely kíséri a terepet. Sokan talán túlzásnak tartják ezt az összeget, de a gyakorlat már sok esetben kimutatta, hogy ekkora járműparkra van szükség az alaptámogatáshoz. A Škoda megbízható támogatást nyújt a versenycsapatoknak és a szervezőknek is. Több csapat Škodát használja csapatautóként, gyakran egy Octavia, Superb vagy Kodiaq szereplésével lépnek színpadra a pályán. Az igazi meglepetés, hogy idén egy Škoda Enyaq iV lesz a versenyautó. Ez a tiszta elektromos terepjáró tavaly nagy sikerrel mutatkozott be a Tour de France-on.

A cég azonban nem csak a versenyzőknek és a szervezőknek nyújt támogatást a rendezvény ideje alatt. Terveik szerint a budapesti célba is költöznek, ahol a rajongók megismerkedhetnek az Enyaq IV elektromos autóval. Bár kevésbé ismert, a Škoda jól bevált kerékpárgyártó, és egy ideje több célra gyárt kerékpárokat. A verseny döntőjébe látogató nézőknek lehetőségük lesz megtekinteni és megismerni ezeket a kerékpárokat.

Skoda

Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy online vagy élőben kövesse nyomon a rendezvényt, mert a Tour of Hungary igazi kerékpáros ünnep a magyarok számára. Szórakozzunk együtt május 12-16. minden nap érezni a magyar rajongók lelkesedését!