A skimboard egy szórakoztató sport, amely javítja edzettségét

A zsírtalanítást a deszkán ülve hajtják végre, amikor a sekély víz felszínén csúszik a tengerparton. Az olyan trükköket, mint az ollies, a fistral fordulatok és a lökések, gyakran kezdők és tapasztaltabb nyugdíjasok egyaránt elvégzik.

Ha szeretne időt tölteni a tengerparton, és szórakozásra vágyik, akkor a skimboard a sport az Ön számára. Ez egy teljes testedzés, amely a test minden izmát megdolgoztatja, növelve az erőt és az állóképességet.

Ez a sport nedves homokon is játszható, ideális kezdőknek, akik megpróbálják tökéletesíteni technikájukat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy összehozza a baráti társaságokat, hogy élvezhessék a testmozgást anélkül, hogy éreznék, hogy unalmas edzőtermi rutinon kell átesni.

A síkvidéki kopasztásnak nevezett technika megköveteli, hogy a fedélzeten maradjon, és az előző hullám kimenő vizén partra lovagoljon. Erre a legalkalmasabb idő a hullámvölgyben van, amikor a strand van leginkább kitéve.

Az első kihívás ezzel a sporttal az lesz, hogy megtanulja, hogyan kell lépni a mozgó deszkán, miután ledobta a víz felszínén. Miután elsajátította ezt a technikát, áttérhet a nehezebb trükkökre.

A népszerű manőver Wrap néven ismert, amelynek során megtanulják, hogyan kell megcsavarni a testet és mozgatni a testsúlyt úgy, hogy amikor eltalál egy hullámot, akkor kapcsolja be magát és a deszkáját, hogy visszalovagolja a hullámot a parton. A fejlettebb skimmerek valóban a partra hajthatják a hullámhordót.