A rendőrséget a Juventus futballistáihoz hívták, akik időt töltöttek a fészekben

A Juventus három futballistája, Weston McKennie, Paulo Dybalát és Arthur Melót az olasz rendőrség megbüntette a járvány idején hozott intézkedések megsértése miatt.

A három futballista az amerikai torinói McKennie lakásában töltött szerda este, a La Stampa szerint összesen tízen voltak a találkozón. Az ilyen találkozók a korlátozások miatt tilosak a városban, és 22:00 és 5:00 óra között van lefedettségi idő.

A szomszédok tájékoztatták a rendőrséget a buliról, amely 23.30 körül érkezett a helyszínre, és megbírságolta a lakásban élőket.

Olasz sajtóértesülések szerint a bírság fejenként 400 euró (145 ezer forint) volt, ami alig érinti a három labdarúgót, akiket viszont klubjuk megbüntet, és lehet, hogy el kell hagynom a Torino elleni szombati bajnokságot.

Arthur sérülés miatt úgyis kihagyta volna, de McKennie játszhatott volna, mert eddig ebben a szezonban meggyőző teljesítményt nyújtott, 24 bajnokságban 24 gól és 2 gólpassz volt a neve mellett.

Dybala az Instagram oldalon kért bocsánatot a szabálysértésért, de tagadta, hogy ez történt – írta, csak egy csapattárs meghívta vacsorára.

Friss hírek még az olasz bajnokság regnáló bajnokaitól is, ki Leonardo Bonucci és Merih Demiral a koronavírus teszt is pozitív volt. A 33 éves Bonucci visszatért az olasz válogatottból, és pozitív mintát adott a csütörtök reggeli rutinellenőrzések során. A Juventus szerint Bonuccit otthonában karanténba helyezték.

Demiral török ​​válogatottból vett mintája pozitívvá vált múlt pénteken, azóta egy speciális repülőgéppel tért vissza Torinóba, ahol a klub hoteljében elszigetelt.

Mindkét játékosnak tíz napig karanténban kell maradnia.

Harmadik Serie A-csapatuk három bajnoki összecsapással néz szembe ebben a szezonban: szombaton a Torino elleni városi derbivel, a jövő héten a Napoli, majd a Genoa ellen.

A bemutatott képen Dybala látható Álvaro Moratával, miután megnyerte az olasz szuperkópia januári döntőjét.