A PSG játékosai szerint a játékvezető kocsma stílusban osztotta meg őket

Megvan a Bajnokok Ligája-idény első döntőse, miután a Manchester City kettős győzelemmel búcsúzott a PSG-től. Az angolok kedd este Riyad Mahrez kétszer nyertek otthon, és az algériai játékos gólja után a párizsi játékosok elvesztették türelmüket, hangok és keményebb hangok hallatszottak, Angel Di Maria szabálysértés miatt is elengedték őket.

Marco Verratti még mindig közel állt a piros laphoz, többször is vitatkozott a játékvezetővel. A meccs után azt mondta, hogy holland Björn Kuipers tiszteletlenül beszélt önmagával és társaival a meccsen.

A játékvezető azt mondta, hogy lőjek. Ha egy játékos ezt mondja, akkor tíz mérkőzésre eltiltják

Ő mondta Összehasonlítja az RMC-vel, de hasonló nyilatkozatot tett csapattársa, Ander Herrera azt is, aki azt mondja Leandro Paradest pokolba is küldte (állítólag nem pontosan azt a szót, amelyet használt) a játékvezetőt.

PSG sportigazgató, Leonardo Beszélt arról is, hogyan szerette hallani, hogy Kuipers gyakran próbálta káromkodni a játékosokat. A francia klub az UEFA esetéről számol be. Leonardo hozzátette, hogy ezzel még nem ért véget a párharc, de a hollandoknak furcsa ítéleteik voltak.

Míg a PSG nem tudta megismételni a tavalyi teljesítményt, és ezúttal a csapat kihagyta a döntőt, a Manchester City történetében először jutott a sorozat döntőjébe. Az elmúlt három évben mindig debütált a BL-döntőben, a Tottenham és a Paris Saint-Germain nem tudott nyerni.