A pénz nem vásárolhat fitneszet, meg kell keresni

Régóta mondják, hogy a pénz nem képes mindent megvenni, és a legtöbben egyetértenek abban, ha valóban őszinték, félredobják a butaságot. A pénz nem vásárolhat meg neked igazi szerelmet. A pénz nem képes megváltani az ifjúságot, és nem hozhatja vissza az elhunyt szeretteit. Ráadásul a pénz nem képes megvásárolni a fitneszet, bármennyit is vesz ki a zsebéből.

Ennek tisztázása érdekében a világ összes pénzével nem lehet automatikusan létrehozni ezt a tökéletes testalkatot, függetlenül attól, hogy mennyit hajlandó fizetni. Természetesen a pénz fizethet egy privát tornaterem előfizetéséért, vagy akár saját tornaterem építését is lehetővé teheti a kertben. A pénz azt is lehetővé teszi, hogy személyi edzőt alkalmazzon a nap 24 órájában, egy szakács mellett, hogy ügyeljen arra, amikor egészséges ételre van szüksége.

A pénz fizethet a fogyásért vagy a “hasért” is, ami fogyáshoz vezethet. Azonban még ebben az esetben sem megfelelő az ember, csak kevesebb a zsírja – teljesen más eset.

Azonban még ezekkel a dolgokkal sem, amelyek pénzzel megvásárolhatók, nem fogják varázsütésre formálni. A verejtékezésnek és az erőfeszítésnek továbbra is tőled kell származnia, és ezt a pénz nem tudja megvásárolni.

Meg kell szerezni a fitneszet, és ez a szépség. Nem számít, milyen gazdag vagy szegény az ember, a fizikai állapot olyan, amely nem annak alapján dönt, hogy milyen jól érzi magát anyagilag.

Ha valaha látta Brad Pitt-et a Troy-ban, Henry Cavill-t az Acélemberben vagy Chris Hemsworth-t, mint Thort a Bosszúállókban, ezeknek a híres színészeknek állandóan edzeniük kellett és több hónapig táplálkozniuk kellett a szükséges testalkat és szerepük kialakításához.

Nem hiszel nekem? A YouTube vagy a Google a képzési és táplálkozási ezredeiket, és meglátod, mit kellett tenniük a formáláshoz. Még ezeknek a gazdag, híres színészeknek is időt kellett szánniuk, hogy megfeleljenek.

Ha ezzel kijön, látni fogja, hogy a pénz nem képes megvásárolni a fitneszet, ezt meg kell keresni. Ha ez segít motiválni, csak tartsa meg a mantrát: “Ha Bradnek meg kellett volna tennie, meg tudom csinálni!”

Vedd a válladra, és teljes szívvel kötelezd el magad egy fitneszterv mellett. Legyen hajlandó heti 4-6 napot gyakorolni egy bizonyos ideig, még akkor is, ha az elején csak 20-30 perc.

Mindenkinek el kell kezdenie valahol, de a probléma célja a kezdés.

Természetesen ez a szokás megszokja, de minél jobban marad a fitnesztervénél, annál gyorsabban válik ez életének fontos részévé. Miután betartotta az edzésprogramját egy bizonyos ideig, rájön, hogy a pénz nem képes megvásárolni a fitneszet. Csak kemény munkával és elszántsággal fogsz beilleszkedni.

Ne feledje, hogy fontos összekapcsolni az egészséges táplálkozást a fitnesztervével, hogy a fogyás eredményei tovább javuljanak. Miután sikerül rendszeresen kombinálni ezt a két egészséges szokást, a fogyás és az alakformálás sokkal gyorsabb lesz, mint azt valaha is gondoltad volna.

Tehát minden szobabiciklivel tett lépés, medence vagy mérföld után ne feledje, hogy nem vásárolhat fitneszet, hanem ki kell keresnie. Bármennyire is durván hangzik ez most, tudod, hogy ennek az útnak a végén élvezni fogod, amit elértél, büszke arra, hogy mindezt egyedül tetted meg.