A pánikroham híre eljutott a Barca edzőjéhez

Furcsa közjátékkal folytatódott az FC Barcelona edzőjének kérdése: Joan Laporta a klubelnök szerint Ronald Koeman Az edzőt a héten pánikroham miatt kórházban ápolták, de a holland szakértő szerint semmi ilyesmi nem történt.

Megijedt és kórházba szállították, de jól van. hívtam

Laporta pénteki sajtótájékoztatóján elmondta.

Az ESPN Koeman-közeli forrásra hivatkozva értelmetlen pánikrohamnak nevezte a történetet: a menedzser májusi szívműtétjét követően rutinellenőrzésen esett át.

Koeman később a közösségi médiában ezt írta:

Nem hisz semmiben, amit hallasz. Egészséges vagyok, csak ez számít az életben!

Az edző munkáját segítő ügynökség a Twitteren hozzátette, hogy sajnálja Laporta kommentjét.

“Az FC Barcelona elnökének, Joan Laporta szava túlzó. Ronald kórházba ment vérvizsgálatra. Sajnáljuk, hogy a hír eljutott a médiába, Ronald jól van, nincs miért aggódni. “

A hír azért érdekes, mert a holland szakember sorsa még mindig nem világos. Noha élő szerződése van a katalánokkal, Laporta elmondta, hogy a héten azt mondta, hogy csak akkor maradhat, ha 15 napon belül nem talál megfelelő edzőt a helyére.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!