A nyomtatók eladják az Arsenalt? A tulajdonosok válaszoltak

hajtogatni és Josh Kroenke Az elmúlt időszak nehézségei és a szurkolók kritikája ellenére sem akar szabadulni az Arsenal futballcsapatától. A tulajdonosok kedden jelentették be, hogy továbbra is százszázalékosan elkötelezettek a csapat mellett és

nem kaptak, de nem is fognak hallani semmilyen ajánlatot.

A nyilatkozat azután történt, hogy a rajongók pénteken tiltakoztak az Emirates stadion előtt, és arra kérték az amerikai családot, hogy vonuljon ki az Arsenaltól, és újabb hírek érkeztek arról, hogy Kroenkes eladásra gondolt. Daniel Ek A svéd milliárdos, a Spotify alapítója és vezérigazgatója a múlt héten kijelentette, hogy érdekelné a klub, ha eladnák őket.

CSATLAKOZÁS

Mi fogja megmenteni az európai futballt, ha nem a Szuperliga?

Az elit klubtulajdonosok rosszul fürödtek a felkészületlen Szuper Liga ötletében, ám ez komolyan rossz annak, aki úgy véli, hogy az UEFA most nyeregben van – mert senki másnak nincs értelmes válasza a piramis mögött rejlő problémákra.

A tulajdonosokat korábban többször bírálták a londoni gárda támogatói, és újabban, miután az Európai Szuper Liga múlt hétfői beindítását bejelentették, átlépték a kritika határát anélkül, hogy ellazultak volna, miután a bajnokságot elhagyták a másik gárdával. öt angol alapító klub.