A németek két régóta fagyott világbajnokot is felhasználhatnak az Európa-bajnokságon

Mint Karim Benzema Thomas Müller esetében igaza volt a francia sajtónak, amely azt jósolta, hogy a Real Madrid csatára visszatér a válogatottba.

De Müller nem az egyetlen nagy visszatérő a 26 játékosból álló német bajnokságon, mivel egykori csapattársa, aki jelenleg a Dortmund csapatában játszik Mats Hummels meghívást kapott hosszabb távollét után is.

Müller és Hummels 2018 őszén is utoljára szerepelt a német válogatottban, a Nemzetek Ligájában a hollandok ellen 2–2-es döntetlent játszott.

A Bayern 18 éves Jamal Musiala, aki az idén 25 Bundesliga-mérkőzésen 6 gólt szerzett és a Bajnokok Ligájában is gólt szerzett. A musical az angol és a német válogatottban is játszott, végül eldöntötte, hogy felnőtt szinten szeretne-e focizni a német csapatnál.

A német válogatott a mostani Európa-bajnokságon találkozik a világbajnok Franciaországgal, az akcióban bajnok Portugáliával, majd a magyar csapattal.

A bemutatott képen Hummels (balra) és Müller látható a 2018-as válogatott edzésén.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!