A MU rajongókat az EL utolsó helyén támadták meg

21:00 órától az Európa Liga idei döntőjét a lengyelországi Gdanksben vívják, a spanyol Villarreal és az angliai Manchester United küzd a trófeáért.

Kedd este óta verekedések folynak – írja az ESPN, a helyi erők egy étterem előtt támadják az angol csapat szurkolóit, amelyek közül hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Az MTI támadást ír egy 20-30 fős csoport ellen, és szemtanúk szerint az ellenérdekeltek kiabálták a helyi csapat, Lechia Gdansk nevét. A rendőrség megvizsgálja a rendelkezésre álló nyilvántartásokat, és ezek alapján intézkedésre készül.

A gdański rendőrség szóvivője, Michal Sienkiewicz elmondta, hogy a támadás másodperceken belül, de másodperceken belül megtörtént, és az elkövetők a rendőrség megérkezése előtt szétszóródtak. Hozzátette, hogy a rendelkezésükre álló információknak köszönhetően csak idő kérdése volt, hogy a zavaró termékeket előállítsák.

Aleksandra Dulkiewicz a polgármester elítélte a közösség támadását, és azt is írta, hogy a Manchester United és a Villarreal szurkolói Gdanskban, egy nyílt városban fogadják a vendégeket. 9500 nézőt engednek be a gdanski stadionba az EL döntőjére, mindkét csapat 2000 és 2000 jegyet kap, de az ESPN szerint további szurkolók távoztak az Egyesült Királyságból.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely ki akar emelkedni írásának szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!