A Mezőkövesd célja, hogy maradjon a magyar játékosoknál és Pintér Attilánál

Pintér Attila A Mezőkövesd NB I-es vezetőedzője megmarad – mondja Tállai András a nemzeti sportok számára. Beszélt arról is, hogy az edzőnek még két évre szerződése van, de van egy záradék, amely szerint minden szezon végén tárgyalnak.

Az 55 éves Pintér novemberben vette át az irányítást, és szintén 13 bajnokit veretlenül futott a csapatban, amely végül a bennmaradásért küzdött. Tállai szerint ez a cél jövőre is ugyanaz lesz.

“Nyáron mindenekelőtt magyar játékosokat akarunk szerződtetni. A Pintér Attilával folytatott találkozó során konkrét nevek és ötletek is elhangzottak. Támogatom őket, valamint a belső futballistákra és nem a légiósokra építjük jövőnket. Most a legfontosabb a kapus előtt bizonyítani, mert Szappanos Péter szerződése lejárt, mindenképpen távozik “- mondta a klub elnöke.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!