A Manchester United kapusának nem volt védelme

A Villarreal szerdán este megszerezte történelme első nemzetközi trófeáját, miután 1-1-es meccs után 120 perccel legyőzte a Manchester Unitedet.

Az Opta statisztikája nem sokkal a meccs után azt mutatta, hogy az angol kapus soha nem védett lövést vagy süllyedt el ezen a meccsen, David de Gea. A Villarreal 12 próbálkozása közül csak egy talált be, Gerard Moreno Kísérleteit a spanyolok is vezették. De Gea sem kerülhette el a büntetőrúgást, és tíz kör után csak ő nem találta el, és kivitte a Manchester Unitedet.

A befejezéshez adja hozzá ezt a másik oldalon Gerónimo Rullinak és nem is volt sokkal több dolga, az angolok 14 lövéséből kettő talált gólt, az egyiket David de Gea tizenegyesével védte.

Európa Liga, döntő

Villarreal (spanyol) – Manchester United (angol) 1-1 (1-0, 1-1, 1-1) – Büntetőkkel: 11-10
Gdansk
v.: Turpin (francia)
Villarreal: Rulli – Foyth (Gaspar, 89), Albiol, Pau Torres, Pedraza (Alberto Moreno, 89) – Capoue (Raba, 120), Parejo, Trigueros (Moi Gómez, 77) – Yeremy (Paco Alcácer, 77).), Gerard Moreno, Bacca (Coquelin, 60.)
Manchester United: De Gea – Wan Bissaka (Mata, 120), Lindelöf, Bailly (Tuanzebe, 116), Shaw – McTominay (Alex Telles, 120), Pogba (James, 116), Bruno Fernandes – Rashford, Greenwood (Fred, 100.), Cavan
viselet: Gerard Moreno (29) és Cavani (55)

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!