A magyar védők felkészülhetnek, Karim Benzemát valóban ismét kiválasztották

Az előzetes sajtóközlemények szerint Karim Benzema valóban bekerült az Európa-bajnokságra készülő világbajnok francia labdarúgó-válogatottjába – írja az MTI.

Didier Deschamps A szövetségi kapitány kedden este elárulta a 26 fős Európa-bajnokságot, amelyen a Benzema visszatérésén kívül nincs meglepetés. 33 éves, hat éve zsarolási ügybe keveredett

Benzema 2015 ősze óta nincs a válogatottban, ebben a szezonban pedig az összes tornasorozatra tekintettel 29 góllal segítette klubcsapatát.

Benzema 2016-ban elmondta, hogy Deschamps meghajolt Franciaország rasszista része előtt, amikor otthagyta az akkori Európa-bajnokságra készülő csapatból. A menedzser azóta többször kijelentette, hogy soha nem fogja elfelejteni a futballista nyilatkozatát, de soha nem nyilatkozta, hogy már nem várja a játékát.

A részben Budapesten rendezett Európa-bajnokság június 11-én kezdődik. A magyar válogatott ugyanabban a csoportban van a franciákkal, valamint a portugálokkal és a németekkel a védelemben.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon nálunk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket. Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!