A magyar válogatott futballista elhagyta csapatát

Válogatott 20-szor Gyurcs Ádám otthagyta az Eszék NK-t, a horvát front ezüstérmét. Az eszéki klub honlapja szerint a Hajduk Split által februárban igazolt, június végén lejáró rendkívül magyar szerződést nem hosszabbítják meg.

Gyurró öt tétmeccsen volt esélye a tavaszi szezonban, és gólt szerzett az Eszék NK-ban. A 30 éves játékos korábban a Puskás Akadémián, a MOL Fehérvár FC-ben és a lengyel Pogon Szczecinben játszott – írja az MTI.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!