A magyar futballedző idén három csapatnál dolgozott, mind a három feladta

Ha van olyan ember a magyar futballban, aki szeretné törölni az emlékezetéből a 2020–2021-es szezont, Pacsi Bálint.

A 46 éves edző a szezont Diósgyőrben kezdte, Feczkó Tamás ő volt a második edzője, és amikor a miskolciak decemberben az utolsó előtti pozícióban voltak, elbúcsúztak Feczkótól és leváltották az edzői stábot, így a Pacsoknak nem kellett maradniuk.

Az NB II-ben 17. helyezett Kazincbarcika fantáziát látott az edzőben, de a másodosztályban csak hat meccset kapott, Barcika mindössze két pontot szerzett.

Aztán áprilisban az edző Budafokra ment, Csizmadia Csaba asszisztense lett, és amikor a volt válogatott futballista a Paks elleni 9–2-es vereség után lemondott, Pacsi lett a vezetőedző, az utolsó két bajnok, a Honvéd és az Puskás Academia ellen pedig a távoli debütált vezette. Mindkét meccs vereséggel zárult, a Honvéd 1-0-ra legyőzte a Budafokot, az idény végére pedig 5-0-ra az Academia Puskást.

Pacssi NB I-es klubja mindkét szezonban kiesett, de Kazincbarcika sem menekült el, bár az NB II-ből még egy forduló van hátra, Csákvárt azonban már nem tudja elfogni.

a futball révén