A Liverpool szurkolói határozott üzenettel tiltakoztak a Szuper Liga ellen

Bár az Európai Labdarúgó-szövetség meghirdette a Bajnokok Ligája reformját, azt állítja, hogy 2024-re a jelenlegi 32 helyett 36 csapat lesz a főtáblán és tíz találkozó vár klubokra hat helyett, de az UEFA túl késő lehet.

12 csapat jelezte, hogy ők alkotják a Szuperligát, és mostantól a BL helyett itt fognak játszani.

A Superliga komoly ellenérzést váltott ki a szurkolók körében, és az egyik érintett csapat, a Liverpool drukkerei is jelezték, hogy csalódottak szeretett klubjukban.

“Szégyen. Nyugodj békében, LFC (1892-2021)!” – olvasható a Pool Drukers által a stadionban kinyújtott molnárok közül, és írjon a másikra mindent, ami ellenzi a Szuper Ligát.

A Bleacher Report Football közzétette: 2021. április 19., hétfő

A koronavírus-járvány miatt az angol bajnokokat nézők nélkül tartják, de a lelátó, amely általában a legszenvedélyesebb rajongókat, Kop-ot hozza össze, tele volt zászlókkal és malmokkal. Eddig azért, mert a Koponban zajló szurkolói csoportok jelezték, hogy a Newcastle elleni hétvégi bajnokságban nem lesznek zászlók és feliratok, kifejezve ezzel a Szuper Liga elleni tiltakozásukat.

A szuperliga alapítói között hat angliai klub szerepel a Liverpool, az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City és a Tottenham mellett.