A Liverpool nyert és már benne van a Bajnokok Ligájában

A Liverpool 3–0-ra nyert a Burnley ellen a Premier League szerdai 37. fordulójában.

Roberto Firmino megtörte a kapu csendjét néhány perccel az első félidő vége előtt Andrew Robertson a labda közepétől.

Röviddel a térváltozás után Nathaniel Phillips fokozott előny a vendégeknek, Sadio Mané a kapu bal felső sarka felé tartott.

Nyolc perccel a megállás után Alexander Oxlade-Chamberlain adta az utolsó ütést, amely okos cselekedet után váratlanul a kapu jobb oldalába lőtt.

Győzelmével a Liverpool 66 ponttal rendelkezik, akárcsak a Leicester City, de jobb eredményt ér el egymás ellen és gólkülönbséggel. A harmadik helyen végzett Chelsea mindössze 67 pontra van, így az utolsó fordulóban mindhárom csapat harcba szállhat két BL-rajthelyért.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írás színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!