A Liverpool kapusa a Premier League győzelmi góljához vezetett

A Liverpool 1-1-es döntetlennel lepett meg a West Bromwich Albion vendégeként a Premier League 36. fordulójában, de az utolsó percben a kapus döntött.

Nagyon kellett neki a három pont Jürgen Klopp míg a Chelsea kikapcsolta az Arsenalt a turnén. A győzelem azt jelentette, hogy egyetlen pontot kellett megoldani mindössze két meccsen a Bajnokok Ligája negyedik helyéért. A magyarok azonban vonakodtak ebben segíteni és Hal Robson-Kanu Balról passzolt gólt egy gólra, így a vendégek átvették a 15 perces vezetést.

A Liverpool a félidő vége előtt egyenlített, Sadio Mané labdát csapott tizenhat ellenfélnek, hogy egyedül van Mohamed Salah elé kerülhet. Az egyiptomi támadó falatba burkolózott a jobb alsó sarokban.

Az ebben a játékrészben domináló labda 80 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak. Ennek az előnynek azonban alig voltak góljai, és még a kaput is alig találta el Pool. A dráma aztán az utolsó pillanatban jött, a végső kétségbeesésbe Alisson Becker A kapus a 95. percben felment egy szögletre, amelyet a parádén rendezett.

Közvetlenül ezután a játékvezető lefújta a mérkőzést, így a Liverpool BL-álmai még mindig életben vannak. A bajnokság vége előtt két fordulóval a Leicester City 66, a Chelsea 64, a Liverpool 63, míg a Tottenham és a West Ham United 59-59 ponttal rendelkezik.