A LifeCore Fitness 1000RB billenő kerékpár részletesebb megtekintése

Egyre gyakrabban az álló kerékpár iránt érdeklődő emberek inkább a fekvő kerékpár, mint a függőleges kerékpár hagyományosabb kialakítása felé fordulnak. Ennek a trendnek az az oka, hogy a fekvő kerékpár több hátat és kényelmet tud nyújtani az edzés során. Ezenkívül a fekvő kerékpár más módon segíti a lábizmok megterhelését. Különösen népszerű fekvő kerékpáros kialakítás a LifeCore Fitness 1000RB fekvő kerékpár. Számos funkciójával és viszonylag alacsony árával nem nehéz megérteni, miért vált ez a bizonyos modell ilyen népszerűvé.

A LifeCore Fitness 1000RB billenő kerékpár 12 előre beállított programot, valamint Polar kompatibilis pulzusprogramokat kínál. Ezért szinte bármilyen készségszintű ember választhatja az igényeinek megfelelő edzést.

Habár a LifeCore Fitness 1000RB fekvő kerékpár kompakt 44 hüvelykes kialakítású, mégis számos olyan kiegészítő elemet kínál, amelyek az álló kerékpárokon nem találhatók meg. Ezen funkciók közül sok kiemeli a kényelmet. Például a modellben megtalálható az Ergo – hálós hálós ülések, valamint a lények egyéb létesítményei, mint például egy törülközőtartó, egy kulacsos tartó és még egy könyv olvasótartója is.

A LifeCore Fitness 1000RB kerékpárülés többféleképpen is áthelyezhető. Az ülés elcsúsztatható vagy közelebb kerülhet a pedálokhoz, majd egy ülésbeállító gombbal dönthető. Ez a modell 5 “-os pedáltávolsággal is rendelkezik, ami segít csökkenteni a felhasználó ízületeire nehezedő stressz mértékét.

Bár a LifeCore Fitness 1000RB ferde kerékpár kompakt méretű, még mindig kissé nehéz, 120 font. Ugyanakkor túlméretes szállító kerekekkel rendelkezik, ami kissé megkönnyíti az oda-vissza mozgást. Ezen túlmenően, bár az ár elfogadható a modellben foglaltakhoz képest, egyes felhasználók elégedettek lehetnek az alacsonyabb áron elérhető “kivonat” nélküli modellel.