A legrosszabb úszó világrekordot döntött a Duna arénában

A budapesti Duna arénában megrendezett úszó Európa-bajnokságon kedden este megdőlt az ötven méteres hátrány rekordja.

A férfiak döntőjében Kliment Kolesznyikov elég elképesztő úszással állt elő, mivel az orosz versenyző a nyolc úszó közül a legrosszabbul kezdte a döntőt. Azonban olyan hozzáállással vetette bele magát a sprintbe, hogy győzelme nem jelenthet problémát. Végül 23,80 másodperc alatt teljesítette a távot, javítva az elődöntőben elért második 23,93-as idejét.

Ezzel természetesen megvédte Európa-bajnok címét.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon nálunk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket. Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!