A legkisebb fia Bognár György állapotáról mesélt

Vezetőedző a Paksi FC-nél, Bognár György és a legidősebb fia, aki egyben a klub edzője is, Ifj. Bognár György koronavírus is lett, és hétfőn kórházba került.

A csapat középpályása a csapat honlapján, Bognár István tájékoztatást adott a családtagokról. Az edző legfiatalabb fia jó hírt adott.

Sajnos apámat és a bátyámat koronavírusos fertőzés miatt kórházba szállították. Úgy tűnik, hogy a bátyámat ma hazaengedik, új vizsgálatra vár, ezért megelőzi az apját. Telefonon beszélhettem mindkettőjükkel, és érzem a pozitív változásokat és a hangjuk javulását. Hétfőn apám már jobban érezte magát. Jó kezekben vannak, mondtam nekik, most a legfontosabb, hogy teljesen meggyógyuljon, addig a csapattal tartom a családot

– idézi a paksifc.hu a középpályást.

Bognár István egyúttal minél előbb gyógyulást és ellenálló képességet kívánt mindazoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek. Fontos feladat várható szombaton ifjabb Bognár György számára, neki kell vezetnie a Paksi FC-t az NB I bajnokában az MTK ellen.