A kiválasztott magyar csatár gólja segítheti az élvonalban maradását

A válogatott Varga Kevin góljával a Kasimpasa 1-0-ra nyert az Erzurum Büyüksehir Belediyesi otthonában szombaton a török ​​labdarúgó-bajnokság negyvenedik fordulójának meccsén – írta az MTI.

Az isztambuli klub honlapja szerint a hazaiak gólját a játékvezető a videó folytatásának megnézése után a hetedik percben érvénytelenítette, így Varga hatszoros lövése a 68. percben a vendégek javára döntötte el a mérkőzést. A magyar szélső a 79. percben sárga lapot kapott, és két perccel később lecserélték.

Két fordulóval a vége előtt a Kasimpasa a rangsor 15. helyén áll, 5 pont előnnyel a kieső területtel szemben.

Varga negyedszer volt sikeres Törökország élén.

Azt is kiválasztják Szalai Attila csapata, a Fenerbahce 2-1-re nyert Ankaragücü vendégeként, az ecuadori Enner Valencia a 96. percben szerzett gólt.A magyar középpályást a 79. percben cserélték le.

Míg a Galatasaray 3-1-re legyőzte a fő vezető Besiktast, addig a Fenerbahce hátránya csak két pont a tabellán.