A Kisvárda történetének legjobb eredményét kapta, de az edző távozik

A Kisvárda története legjobb NB I-es helyét szerezte meg, amely az ötödik helyen végzett, azonban a klub nem bővül a csapat edzőjével, Supka Attilával.

“Pontosítottuk a jövő év esetleges igényeit és feltételeit, és abban maradunk, ha Supka Attilának lehetősége van továbbmenni, ezt most ki kell használnia. Ehelyett úgy gondoljuk, hogy klubunk helyzete stabilizálódott, de a pénzügyi téren egy lépésre vagyunk a lehetőségeinktől, nem áldozhatunk többet a csapatért.

Emiatt, valamint közép- és hosszú távú terveink miatt több fiatal futballistát szeretnénk látni a keretben. Ezért úgy gondoltuk, hogy képzettebb személyzetet szeretnénk felvenni a fiatal játékosok képzésére

– indokolta a meglepő döntést a Kisvárda honlapján Révész Attila sportigazgató.

Révész hozzátette azt is, hogy tisztában van azzal, hogy az irányváltás káros a siker és stabilitás típusára, amely a csapatot jellemezte az elmúlt szezonban. Supka tavaly nyáron lett a csapat edzője, és Kisvárdával a Magyar Kupában is történelmi eredményt ért el, hiszen bejutott az elődöntőbe, ahol 1–0-s vereséget szenvedett a későbbi győztes Újpesttől.