A Kisvárda egy korábbi szegedi edzővel lép az új idénybe

Miután a Kisvárda története legjobb NB I-es teljesítményét érte el, az ötödik helyen végzett csapat nem bővült Supka Attilával. Az új edző portugál Joao Janeiro volt a 39 éves szakember, aki már dolgozott Magyarországon, a 2018-2019-es szezonban a szegedi csapatot vezette.

Kapcsolatban voltam egymással, folyamatosan követtem a labdarúgással kapcsolatos filozófiájukat, elemzést kértem tőlük a mérkőzéseinkről és a játékosainkról.

Ő motivált Révész Attila, a Kisvárda Master Good sportigazgatója a klub hivatalos honlapján.

“Sok vita és információgyűjtés után világossá vált számunkra, hogy ez segíthet nekünk. A fiatal játékosok portfóliója véleménye szerint megegyezett a miénkkel, ami azért fontos, mert korábban jeleztük, hogy más úton járunk, ahol akadémikusainknak több szerepe lesz. Más klubokra is jellemző az utánpótlás az edzői stábban, a tanulás és a megújulás lehetőségeit is meg akarjuk teremteni új ötletek, új filozófia és új futballkultúra révén. ”

Révész elmondta, hogy tudja, hogy szüksége van némi tapasztalatra, ezért az akadémia szakmai igazgatója, Szent Lázár felügyeli a munkáját.

A szakember korábban a portugál Belenenses csapatnál dolgozott asszisztensként és megfigyelőként a játékosok mellett, valamint elemzőként és megfigyelőként dolgozott a portugálok által vezetett Estoril Praia SAD-nál. Az Egyesült Államokban a Next Level Sports és az Oklahoma Roughnecks alkalmazásában állt, utóbbi a fiatalok képzését is felügyelte.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!