A képzett ZTE edzője nem tudja, mernek-e a háttérerők a tükörbe nézni

Folyamatosan jó kapcsolatban állt a vezetőkkel, de úgy érezte, hogy más erők is dolgoznak a háttérben, és nem mindenki érezte úgy, hogy mellette áll – mondta. Boér Gábor, a ZTE volt edzője.

A 38 éves szakember 26 mérkőzésen ült a Zalaegerszeg kispadján, mérlegében 7 győzelemmel, 5 döntetlennel és 14 vereséggel a ZTE jobb gólkülönbsége miatt jelenleg nincs a kieső helyen.

Nem éreztem, hogy mellettem áll, ezért szélváltás következett be. Nem a klub vezetőiről beszélek, más erők dolgoztak a háttérben. És amikor a tükörbe nézek, eldöntöm, hogy tudok-e belenézni

Titokzatosan elmondta a Zaol.hu portálnak.

Elárulta, hogy az MTK szombati veresége után az öltözőben azt mondta, ez nem fog így működni.

“Akkor az más kérdés, hogy ki az, amit hallott. Valószínűleg ők kerültek a levegőbe, megismerhették önmagukat. Nem ez volt a célom. ”

Azt állítja, hogy állandóan jó viszonyban volt a vezetőkkel, és egyébként is sikerült elválniuk, ezért nem beszélhet igazságtalanságról.

“A tulajdonosnak, a sportigazgatónak nehéz meghoznia bizonyos döntéseket, mérlegelnie kell, hogy mikor és mit dönt. Azt hiszem, képesek lettünk volna bent maradni, ha nem történt változás. Úgy gondolom, hogy az egész év tevékenysége sikeres, és eddigi eredményeink reálisak. Most háromhetes szünet van, ha valaha is át akartál menni, akkor volt a legjobb idő.

Hálás vagyok, hogy itt dolgoztam, de természetesen nagyon sajnálom, hogy nem tudtam befejezni a megkezdett munkát.