A kapus 90 + 4 perc alatt mentett pontokat a Sevilla számára

Sevilla kapuja, pontot mentett góljával a Valladolid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.

A Valladolid az első félidő végén még megszerezte a vezetést Orellana és a Sevilla 90 + 4 perc alatt még szöglet formájában is esélye volt az egyenlítésre. Természetesen a Bono kapusa is a szögletre érkezett, de gólja arra is kérte a Valladolid védőit, hogy legyen balhé a sorban, mert gond nélkül eltalálhatta volna a labdát.

A marokkói kapus örömmel vette le az ingét, amiért a játékvezető sárga lapot mutatott neki, de ez sem vette el a kedvét. Utoljára kapusként Sevilla színeiben Andrés Palop újabb gólt szerzett a 2006-2007-es szezonban a Sahtar Donetsk elleni EL-meccsen.

Az idei spanyol bajnokságban Bonóék voltak a második kapusok, az első a korábbi légiós Újpest volt, Marko Dmitrovic Eibar tizenegyeséből szerzett gólt az Atlético Madrid ellen. A BBC azt írja, legutóbb 1987-ben fordult elő, hogy két kapus is betalált egy szezonban Spanyolországban.