A gól a 93. percben született, és a csapat őrült ünnepségbe kezdett

Miután idegenben 1-0-ra nyert, Venezia 1-1-re játszott a Cittadella otthonában, 20 év után ismét elérte a Serie A-t.

A meccs 93. percében Riccardo Bocalón vezetett a vendég középső védelmi vonalának, amikor Riccardo Bocalón végigvonult, és 3 – 0 az állás.

Velencének nem volt könnyű az útja: ötödikként végeztek a Serie B-ben, így bejutottak a rájátszásba, a Chievo elleni első párharcban kétszer is hátrányba kerültek, végül a hosszabbításra léptek, majd egy visszavágón előre-hátra tolták Leccét és Cittadellát. .

Velence történetében hétszer jutott el a Serie A-ba, legutóbb a 2001–2002-es szezon élén állt. A klub azóta háromszor csődbe ment.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!