A Garros csapatának első fordulójában Fucsovics Márton ágán érte a meglepetés

spanyol Pablo Andújar kettős hátrányból a negyedik helyen búcsúzott az osztráktól Dominic Thiemet Vasárnap a francia bajnokságon a férfi torna első fordulójában.

A világranglistán a 68. spanyol már kétszer játszotta a döntőt és az elődöntőt is, az első körben pedig négy és fél órán keresztül ostorozták egymást Thiem-mel.

A váratlan eredmény még Fucsovics Márton számára hasznos lehet, ha ugyanarra az ágra került a két játékos. A magyar teniszező olasz Fabio Fogninit el kell búcsúznia a moldovai előrenyomulástól, majd Andújartól Radu Albot vagy argentin Federicio Delbonis lehet a következő ellenfeled.

Eredmények – Roland Garros, 1. forduló (a 64-es elérésig)

Andujar (spanyol) -Thiem (osztrák, 4) 4: 6, 5: 7, 6: 3, 6: 4, 6: 4
Fucsovics Márton-Gilles Simon (francia) 6: 4, 6: 1, 7: 6 (7-5)
Giron (amerikai) -Dimitrov (bolgár, 16) 2: 6, 4: 6, 7: 5-nél Dimitrov feladta
Kecmanovic (szerb) -Evans (brit, 25) 1: 6, 6: 3, 6: 3, 6: 4
Pella (argentin) -Galan Riveros (Kolumbia) 6: 3, 7: 6 (7-4), 7: 5
Bautista (spanyol, 11) – Vilella (spanyol) 6: 4, 6: 4, 6: 2
Carreno Busta (spanyol, 12.) – Gombos (szlovák) 6: 3, 6: 4, 6: 3
Khacsanov (orosz, 23) – Vesely (cseh) 6: 1, 6: 2, 6: 3
Fognini (olasz, 27 éves) – Barrere (francia) 6: 4, 6: 1, 6: 4
Couacaud (francia) -Gerasimov (belorusz) 7: 6 (7-3), 6: 4, 6: 3
Laaksonen (svájci) -Hanfmann (német) 6: 1, 6: 3, 4: 6, 6: 2

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!