A Fradi őrzi az NB I egyik legértékesebb légióját

Tehát a klub élt a lehetőségével Ihor Haratin és Lasha Dvali továbbra is a játékos Ferencváros marad, sorozatban harmadszor nyerve az NB I-t.

A Fradi honlapja hétfőn közölte, hogy két labdarúgó, akik a bajnoki címek tekintetében egyenlően megháromszorozódtak, egy-egy évvel meghosszabbították szerződésüket.

Az ukrán középpályás, aki a magyar front egyik legértékesebb játékosa 2,5 millió euró becsült ár mellett, 2018 decemberében szerződést kötött az FTC-vel, amelyben azonnal alapember lett.

A 2018–2019-es szezon tavaszán 14 bajnokot nyert, egy évvel később 44-szer, és eddig 36-szor eddig a csapatban az összes sorozatért, 6 gólt és 4 gólpasszt jegyezve.

Georgia válogatott Lasha Dvali a 2018–2019-es szezon téli átigazolási ideje alatt is eljutott az FTC-be, így a sorozat három bajnoki sikerének is része volt, valamint szerepelt az Európa Liga és a Bajnokok Ligája csoportjainak fordulóiban. A ballada belső védője eddig 55 alkalommal játszott az együttesben.