A Fradi betöltötte Budafokot, Sigér szerezte a fordulót

Az FTC 4-0-ra nyert a Budafok ellen az NB I 27. fordulójában.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a házigazdák gólt szereztek a házigazdáktól kovács Megoldottam Dibusz, Lőrinczy a Fradi pedig a bal sarokba csúszott, míg a Fradi az albán válogatottban sikeresen kvalifikálta magát a San Marino elleni világkupára. Uzuni kétszer próbálkozott, de fingás mindkét alkalommal védett.

A szünet után a Fradi büntetővel törte meg Budafokot, Uzuni a blokkolni próbáló Huszti kezébe lőtte a labdát, a büntetőt pedig Uzuni értékesítette.

Huszti két perccel később megkapta a második sárgát, a Fradi pedig gyorsan kihasználta emberének előnyét, Boli vágott egy csöpögő labdát.

Hajában két váltó volt a góllövők között, először Sigér akkor látványos gólt szerzett Haratin beadás után Haraisvili megütötte a fejét, ez volt a grúz légió első gólja az NB I-ben.

NB I, 27. forduló:

Budafoki MTE – Ferencvárosi TC 0-4 (0-0)
Budafok, zárt kapus
v.: Lup
Budafok: Bese – Huszti, Nikolics, Romic, Medgyes – Lőrinczy (Takács, 65.), Oláh – Kulcsár (Iharos, 60.), Csonka, Skribek – Kovács (Fekete, 81.).
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics (Wingo, 79.), Blazic, Botka, Civic – Haratin, Lajduni – Mak (Isael, 64.), Tokmac (Sigér, 63.), Uzuni (Haraisvili, 71.) – Boli (Baturin, 70.). )
viselet: Uzuni (55, 11), Boli (61), Sigér (88), Haraisvili (90)
sárga kártya: Huszti (54, 57) és Tokmac (57), Isael (85)
Piros lap: Huszti (57.)