A Fradi bajnok lehetett, de örülhetett, hogy nem jött ki

A Ferencváros 0-0-s döntetlent ért el a Kisvárdával, így még nem biztosították be bajnoki címüket.

Meglepetésére az első félidőben több védése volt A Bogdan, A Fradi kapusa, aki pályafutása első NB I-es mérkőzésén játszott. Supka Attila nagyon használták az első félidő végén, amikor gyorsan leváltotta 19 éves játékosát, Himicsetaki sárgával a birtokában olyan szabálytalanságot követett el, amely után akár ki is adhatta volna Pintér játékvezető.

A Fradi nem tűnt túl motiváltnak, a Kisvárda pedig a második félidő elején Jelen De volt ötlete – a félre irányított labdát keresztbe változtatták Bogdán, aki a tizenhatoson belül várt rá.

80 perc játék után 3 – 0 állt az eredményjelző táblán, amikor a vendég védők elveszítették a labdát Fradi számára, aki a bal szélen előretört, majd hűvösen körbement a kapus mellett, és a labdát haza verte.

Természetesen csak idő kérdése, hogy az FTC megszerezze az első helyet, és ha a Puskás Akadémia nem nyer vasárnap az MTK ellen, akkor aranyérmesként indulhat az Újpest elleni ranglistán. Rebrov az ő csapata.

NB I, 29. forduló:

Kisvárdai mester jó – Ferencvárosi TC 0-0
Várkert Stadion, kapus zárva
v.: Pintér
Kisvárda: Dombó – Hei, Kravchenko, Cirkovic, Leoni – Melnik, Karabeljov – Bumba (Kovácsréti, 92.), Zlicic (Viana, 66), Camaj (Sassá, 66) – Himics (Jelena, 43).
FTC: Bogdán – Wingo, Blazic, Dvali, Heister (Civic, 75), Szomália (Bécs, 89), Sigér (Tokmac, 46), Laidouni – Zubkov (Mak, 75), Boli, Uzuni (Isael, 75).)
sárga kártya: Himics (36), Cirkovic (53), Karabeljov (91)

játszott vasárnap:
Puskás Akadémia FC – MTK Budapest 15.15