A Forma-1 Magyar Nagydíj a nézők előtt kerül megrendezésre

Orbán Viktor A miniszterelnök péntek reggel interjút adott a Kossuth Rádiónak, amelyben elmondta, hogy a szolgálatok a jövő héten megnyithatók, amint 4 millió ember oltást kap. A kormány erre a jövő hét közepéig vár.

Száz nappal a 36. Forma-1 Magyar Nagydíj kezdete előtt a Hungaroring Sport Zrt bejelentette, hogy az idei versenyhétvégét kívánja megszervezni a nézők előtt.

A jegyárusítás folyamatos, és bízunk benne, hogy a járvány miatt augusztusra javul a helyzet, így a budapesti labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseihez hasonlóan a pályán köszönthetjük a versenyzőket. Mindenkit arra biztatunk, hogy iratkozzon fel az oltásra és oltsa be magát, hogy ne hagyja ki az idei F1 fesztivált Hungaroringen.

– olvasható Gyulay Zsolt Az elnök és az ügyvezető igazgató nyilatkozata.

A regisztrációban az is szerepel, hogy ha a nézők előtt zajló verseny meghiúsul, a megvásárolt jegyeket a Hungaroring Sport Zrt. Visszatéríti. A 2021-es Magyar Nagydíjra július 30. és augusztus 1. között kerül sor.