A földön lévő játékos Mourinho volt

Az angol bajnoki szezon egyik nagy kérdése, hogy José Mourinhóval a szezont a Tottenhamnél fejezi be, és ha igen, akkor is a portugál edző lesz a nyárra. A londoniak még a Premier League-t is vezették ezen a télen, de most még csak hetedikek, és bár még mindig versenyeznek a Bajnokok Ligája rajtért, időről időre megjön a gyomruk. Ez volt a Manchester United elvesztett előnye a hétvégén.

Tottenhamből Hungmin fia ő lőtte az egyetlen gólt, ez már a 14. találata volt, amúgy a negyedik lett az eredményjelzőn. A robbanás után azonban olyan tétova kijelentést tett, hogy szinte a kamera előtt sírt a csapat médiaparancsnokságán.

Nagyon szomorú vagyok … nem is tudom, mit mondjak … nagyon sajnálom

Mondta a Fiú, akinek a hangja abban a pillanatban elhalt.

A jelenlegi Tottenhamben az a meglepő, hogy gyakran elveszítik a vezetést, elég megemlíteni ezt a Manchester United elleni mérkőzést, vagy hogy az utolsó fordulóban nem sikerült legyőzniük a Newcastle Unitedet, még akkor sem, ha a Spurs vezetett 2-1-re. És a leglátványosabb valószínűleg az Európa Liga párharc volt a Dinamo Zagreb ellen: az angol csapat az első meccset 2-0-ra megnyerte, a visszavágót azonban – hosszabbítás után – 3-0-ra elveszítette.

Az edző ugyanaz, a játékosok különbözőek

Mourinho a Newcastle elleni döntetlen után azt kérdezte, miért nem őrizheti meg előnyét a Tottenham előtt, amikor korábban a portugál edzőcsapatok erőssége volt.

José Mourinho jelenlegi szerződése 2023-ig szól.