“A fertőzés nagyon érintette a szívemet” – a magyar bajnok pihen

Kényszerpihenő várakozás Filutás Viktor az országúti kerékpározás magyar bajnokának. A koronavírus szövődményei által okozott problémák miatt továbbra is kétséges, mennyit kell kihagynia – írja az MTI.

Giotti Victoria-Savini Due, a 24 éves motoros szerdán beszámolt közösségének arról, hogy fertőzés után kötelező karantén után hazautazott Olaszországból, és néhány hét múlva nekilátott a Tour előkészületének. Magyarország. május 12-16.

A napokban elvégeztem a szükséges orvosi vizsgálatokat, hogy visszakapjam a vezetői engedélyemet, de nem minden ment a tervek szerint. Mint kiderült, a fertőzés sok kárt okozott a szívemben, ezért kényszerítettebb pihenésre száműztek.

Philutas írta.

“A következő hetekben a Hungary Tour felkészüléséről kellett volna beszélni, ezért most ezt az időt szívem és testem újjáépítésével kell töltenem. Ugyanakkor bízom a csodában, és nem tartom kizártnak, hogy kibújhassak ebből a helyzetből “- mondta.

CSATLAKOZÁS

“A mai ultraszport, mint tízéves vasember: vezetői betegség”

Mi az ultrahang? Van értelme extrém távokat futni / futni? Küzdelem egóval vagy valamilyen kakasmérgezéssel a kollégák, barátok előtt? Garantált a kár? Beszéltem erről egy ultrafutó anyával, aki nem is tartja magát ultrahangnak.

Ha Filutás elindulhat a 42. magyar körversenyen, a szervezők 13 magyar résztvevőn alapulnak: klubtársa, a 2019-es magyar bajnok Szarka Gergely Ezen kívül még ott lehetsz az elején Peák Barnabas (BikeExchange), Pelikán János (Androni Giocattoli-Sidermec), Kusztor Péter (Új Nordisk), Dina Márton és Fetter Erik (EOLO-Kometa) és hat versenyző a magyar válogatott színeiben.