A Ferencváros gólkirály Rangadóval erősített

A Ferencváros labdarúgócsapata az egyetlen marokkói válogatottat szerződtette Ryan Mmaee, csapatvédő, Samy Mmae számára a testvére.

A klub hivatalos honlapja szerint a 23 éves csatár az előző szezont a ciprusi AEL Limassolnál töltötte, bejutott a kupa elődöntőjébe, és harmadik lett a bajnokságban.

Ryan Mmaee lett a bajnokság legfontosabb időszakának, a felsőházi rájátszásnak a gólkirálya.

Kiváló teljesítményével elnyerte a rivális klubok elismerését is, mivel ellenfelei szavazatai alapján bekerült a ciprusi bajnokság álomcsapatába.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!