A felperesek megszívlelik, amikor megtudják, hogy Haaland milyen fizetést kér

Szinte hihetetlen

Erling Haaland hét tétmérkőzései nem szereztek gólt.

Természetesen apró hullámvölgyek bárkivel előfordulhatnak, és akkoriban néhány gólpasszt adott a norvég csatár, de most különösen szembetűnő, hogy milyen iparilag lőtt gólokat a múltban. Az azonban továbbra is állandó téma, hogy ki akarják vinni a Borussia Dortmundból, a Real Madridból és a Barcelonából, hogy hallhassanak valamit az angol klubok érdeklődéséről. Ha azonban a célra vonatkozó információk igazak, a fizetés ijesztő lehet Mino Raiola aki meg akar küzdeni az általuk képviselt játékossal:

az újság úgy tudja, hogy egy angol klubot már megfélemlített Haaland 35 millió eurós éves kérése. Ennél több Cristiano Ronaldo a Juventustól kapja.

Ezenkívül a dortmundi lakosok udvariasan elutasítják a kevesebb mint 180 millió eurós ajánlatokat. Dortmundban azt mondják, nem szabad rohanniuk, Haaland még csak 20 éves, és 2024-ig van szerződése.

A BVB szerdán kiesett a Bajnokok Ligájából, miután otthon kikapott a Manchester Citytől. A bajnokságban sem játszik túl meredeken, jelenleg csak az ötödik, 19 ponttal lemaradva a vezetéstől a Bayern München mögött. A Német Kupában valamennyire megmentheti a szezont, ott a csapatnak elődöntője lesz, a másodosztályú Kiel lesz az ellenfél.

“Gólja” ellenére Erling Haaland 35 meccsen 33 gólt és 10 gólpasszt szerez.