A döntőben hiányzott a Manchester United csatárának sikító sorozata, azóta zaklatják

A Villarreal tizenegyesekkel nyert a Manchester United ellen az Európa Liga döntőjében, miután 120 perc futball után 1–1-re maradt az eredményjelzőn.

A meccs után a Manchester Drukkers megtámadta a csapat támadóját, Marcus Rashford számáraaki elkapott egy gyenge napot. A mérkőzés 70. percében azonban szörnyű hiba történt. A rajongók többsége azonban megfeledkezik arról, hogy központúak Bruno Fernandes kezdődött, így a VAR úgysem szerezte volna a gólt.

Rashford Twitter-oldalán elmondta, hogy körülbelül hetven rasszista üzenet fogadta, mielőtt a vége után felvette a telefonját. Bár azt mondta, hogy úgysem érezheti magát rosszul, sokan megpróbálták súlyosbítani kínjait, sőt volt, aki hozzászólásában megjegyezte, hogy zaklatásra érdemes.

És egy kiemelkedő üzenetet tárt fel Rashford is, miszerint egy általános iskolai matematikatanár majomkupacot írt neki, és látta, hogy ilyen személynek nem szabad gyermekeket gondoznia.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!