A döntés egy fitneszközpontról: tippek a választáshoz

A környéked számos fitneszközpontjához való csatlakozás számos előnnyel járhat, de nagy kiadást is jelenthet. Mivel a legtöbb központ megköveteli, hogy olyan szerződéseket kössön, amelyeket nehéz felmondani, győződjön meg arról, hogy a fitneszközpontba való belépés az Ön számára való, és elégedett-e azzal, amelyet választott, mielőtt aláírta a szaggatott vonalat.

Döntse el az igényeit

Mivel ezt olvassa, azt hiszem, jobban érdekelne a súlyzós edzés, mint az aerobic, az úszás és egyéb dolgok. Most ezek fontosak, de néhány ember számára nem mindegy, hogy rendelkezésre áll-e medence. Lehet, hogy nem kell aggódnia a naponta megrendezett aerobikórák száma miatt.

Csak annyit szeretne tenni, hogy súlyokkal edzen. Tehát a legkülönfélébb edzőeszközökkel rendelkező edzőterem kiválasztása ötlet az Ön számára. Most, ha még mindig bizonytalan, akkor olyan helyet kell keresnie, ahol különféle edzésprogramok és felszerelések találhatók. Talán az indulás után eldöntheti sajátos igényeit.

Körülnézni

Sok fitneszközpont van, túl sok ahhoz, hogy egyedileg megvizsgálhassuk őket. De ne feledje, hogy nem mindenki egyforma. Ha csatlakozni szeretne, győződjön meg róla, hogy talál egy olyan klubot, amely megfelel Önnek. Tegye meg házi feladatait és összehasonlító üzletét – ez mindenképpen az Ön előnyére válik. A következőket kell keresnie:

* Ellenőrizze, hogy kényelmes-e dolgozni és / vagy otthon. Ha nem, akkor nem megy.

* Ingyenes előfizetés vagy vendég kérése a létesítmény kipróbálására.

* Kérdezzen a személyzet képesítéséről. Ha még nem tudja, mit csinál, akkor szakemberekkel szeretne együtt dolgozni.

* Látogassa meg döntéseit abban az időszakban, amikor nagy valószínűséggel elmegy tornázni, és ellenőrizze a torlódási körülményeket.

* Ellenőrizze az edzőterületek, valamint az öltözők és a fürdőszobák tisztaságát. Győződjön meg arról, hogy az edzőberendezés jó állapotban van-e.

* Kérjen üzemidőt és tanfolyamot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

* Nézze meg, rendelkezésre áll-e gyermekfelügyelet a helyszínen.

* Beszéljen más tagokkal, és nézze meg, hogy tetszik nekik.

A fitneszközponthoz való csatlakozás komoly költségeket jelenthet, ezért használja ezeket a tippeket, hogy elkerülje a pénzügyi meglepetéseket és a lehető legtöbbet hozza ki dollárjából.

* Vásárlás előtt határozza meg, mennyit hajlandó költeni. Ne lépje túl ezt az összeget. A képzésnek nem szabad megtörnie a bankot.

* Tudja meg, hogy pontosan mit tartalmaz a havidíj és mi tekinthető “kiegészítőnek”. Győződjön meg róla, hogy megkapta a szolgáltatások árlistáját.

* Hagyja el a “próba-előfizetéseket” kedvezményes áron. Később biztosan szorgalmazza, hogy magasabb áron folytassa. Ne csatlakozzon addig, amíg nem áll készen arra, hogy elkötelezze magát, és csak azt fizesse, amit hajlandó fizetni.

* Ellenőrizze, hogy jogosult-e kedvezményekre a munkáltatóján vagy az egészségbiztosítón keresztül.

* A szerződés aláírása előtt teljesen ismerje meg az összes visszatérítési és lemondási szabályzatot.

* Ellenőrizze otthon a szerződést az eladó nyomása nélkül. Tegyen fel kérdéseket, és győződjön meg róla, hogy megérti, mit ír alá.

A csatlakozás előnyei

A fitnesz klubok hozzáférést biztosítanak olyan felszerelésekhez, amelyeket nem engedhet meg magának, vagy amelyek nincsenek otthon. Sokan különféle foglalkozásokat is kínálnak képzett szakemberek vezetésével, ezáltal növelve a rendelkezésre álló mozgási lehetőségek változatosságát. Hozzáférhet fitnesz szakemberekhez is, akik útmutatást adhatnak és segíthetnek személyre szabott súlyzós edzésprogram kidolgozásában.

Azok számára, akik utálnak pénzt pazarolni, a fitneszközpontba való belépés jó motivátor lehet, mivel kényszerben érzik magukat, hogy megszerezzék pénzük értékét (ez csak azokra vonatkozik, akik valóban arra törekednek, hogy értéket szerezzenek a pénzükből, nem számít mire költenek). Azok, akiket állandóan megszakítanak az otthoni munkavégzéssel, megtalálhatják a házból az egyetlen módot.

A fitneszközpontok alternatívái

Ne feledje, hogy a nagy fitneszláncok nem az egyetlen út. Néhány munkáltató, valamint a helyi kórházak vagy wellness-központok fitneszlétesítményekkel rendelkeznek.

Győződjön meg arról is, hogy ez a legjobb ár-érték az Ön számára: Néhány száz dolláros befektetés olyan edzőeszközökbe, amelyeket otthon használhat, továbbra is kiváló fitneszeredményeket fog elérni. Vagy regisztrálhat egy fitnesz órára a helyi YMCA-n vagy a közösségi központon keresztül, ahol a tagság nem szükséges.