A Dárdai egykori játékosa óriási gólt szerzett, de ez most nem működött jól Herta számára

Köln alakot öltött, megnyerte a második egymást követő bajnokságot, és a pénteki Augsburg elleni 3-2-es győzelem azt is jelenti, hogy a csapat eltávolodott a kieséstől. A Bundesliga 31. fordulójának első gólját a volt Hertha-játékos játszotta, Ondrej Duda megjelölte valaki, aki harapott a felső sarokban.

A Köln ezzel a góllal vezetést szerzett a 8. percben, és valamivel több mint fél óra elteltével 3-0-ra vezettek. A vége azonban izgalmassá vált, a házigazda csapat a második félidőben két gólt szerzett, és lehetősége volt a hajrában egyenlíteni, ám a végére elhúzták a csapatot. Duda két góllal vette át a győzelem oldalát.

A tabellára feljutó Köln három ponttal vezet a Hertha előtt, mivel a berliniek három meccsel kevesebbet játszottak. Több, mint a berlini lakosok Dárdai Pál a vezetőedző is megfertőződött a koronavírussal, ezért Herthát karanténba helyezték, amelynek a késés miatt a haja meglehetősen feszes lesz.

Bundesliga 31. forduló

FC Augsburg-1. FC Köln 2-3 (0-3)