A dán kézilabdázó Győrben is próbálkozna

Aranyéremről álmodik a bajnokságban és a Bajnokok Ligája rajtjáról Althea Reinhardt, az odensei női kézilabdacsapat dán válogatott kapusa.

A csapat 28-20-ra nyert a Viborg ellen a bajnoki döntő első mérkőzésén, így szombaton aranyérmet nyerhetnek.

“Olyan jó álmaim vannak, mint bármelyik játékosnak. Az egyik, hogy külföldön próbálkozzon.

Ha külföldre mennék, olyan kihívással kell szembenéznem, mint például a magyarországi győri ETO. De a Francia Liga is érdekesnek tűnik

– idézte a játékost a Daniasport.hu portál.

Az átmenet azért is megtörténne, mert a dán Győrben van Anne Mette Hansen, míg Reinhardt jelenlegi csapattársa, Nycke Groot a magyar csapatban is játszott.

Reinhardt jelenlegi szerződése 2024 nyaráig szól.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!