A Copa America 13 nap múlva indul, de nem ad otthont a tornának

Június 13-án kezdődik az Argentína-Chile mérkőzés a Copa Américával, amely kezdetben kettőt, Kolumbiát, valamint Argentínát fogadta volna.

Május 20-án kiderült, hogy Kolumbia az ország feszült politikai helyzete miatt azt akarta, hogy a torna őszre menjen, de a dél-amerikai szövetség nem lépett be, így Argentína maradt az egyetlen házigazda.

Jelenleg azonban ott sem mehetnek végbe a mérkőzések, mivel a koronavírus járvány javában zajlik, az elmúlt héten 213 000 pozitív esetet regisztráltak, és több mint 3000 haláleset történt.

A járvány miatt Argentínában egyre többen ellenezték a rendezést, és manapság az uruguayiak klasszikus csata, Luis Suárez rámutatott arra is, hogy egyetlen sportesemény sem lehet fontosabb az emberek egészségénél.

A dél-amerikai szövetség hétfőn ülésezik, hogy megvizsgálják, rendeznek-e új tornát, vagy elhalasztják-e azt, mint tavaly. A legfrissebbet, a Copa 2019-et Brazília nyerte, amely aztán a döntőben 3–1-re legyőzte Perut.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!

A Copa America 13 nap múlva indul, de nem ad otthont a tornának

Május 20-án kiderült, hogy Kolumbia az ország feszült politikai helyzete miatt azt szeretné, ha a bajnokság őszre kerülne, de a dél-amerikai szövetség nem lépett be, így Argentína maradt az egyetlen házigazda.

Jelenleg azonban a mérkőzések ott sem történhetnek, mert a koronavírus-járvány javában zajlik, a múlt héten 213 000 pozitív esetet regisztráltak, és meghaladta a háromezer halálesetet.

A dél-amerikai szövetség hétfőn ülésezik, hogy megvizsgálják, rendezzék-e újra a tornát, vagy elhalasztják-e azt, mint tavaly. A legfrissebbet, a Copa 2019-et Brazília nyerte, amely aztán a döntőben 3–1-re legyőzte Perut.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

PRÓBÁLD KI!