A Chelsea meg akarta büntetni Leicestert tiszteletlen játékosai miatt

A Chelsea 2-1-re nyert a Leicester City ellen, kedvező helyzetbe hozva magukat a BL-ért vívott csatában, és a hétvégi FA-kupa döntőjében is visszavágott a vereségért.

A kupadöntő után a Leicester City játékosa Daniel Amartey Az öltözőben az ünnep közepén feldobta a Chelsea címerzászlóját, feldühítve mind az ellenfél futballistáit, mind a Drukereket.

A keddi bajnokság vége után a Chelsea győzelmével Antonio Rüdiger, a londoni védő nem is felejtette el megemlíteni az Amartey-ügyet.

“Sajnos Leicesterben néhányan nem tudják, hogyan kell ünnepelni, ezért meg kellett büntetnünk őket. De ünnepelve őket, csak a bajnokság előtt motiváltak minket.

Gratulálunk a kupagyőzelemhez, de most megtudták, hogy tiszteletben kell tartani egy másik klub történetét. A Chelsea valamivel nagyobb klub, mint a Leicester

A német védő azt mondta.

A Chelsea 67, a Leicester 66, de az egy játszmával kevesebbet játszó Liverpool továbbra is beleszólhat a BL-küzdelembe, mivel csak három ponttal van lemaradva a kupagyőztestől.

Premier League 37. forduló:

szerdán játsszák:
Everton – Wolverhampton Wanderers 19.00
Newcastle United – Sheffield United 19.00
Tottenham Hotspur – Aston Villa 19.00
Kristálypalota – Arsenal 20.00
Burnley – Liverpool 21.15
West Bromwich Albion – West Ham United 21.15

Vezetői pozíció:
1. Manchester City 37 78-32 83 pont – már bajnok
2. Manchester United 37 71–43 71
3. Chelsea 37 57-34 67
4. Leicester City 37 66–46 66
5. Liverpool 36 63-42 63
6. Tottenham Hotspur 36 63–41 59
7. West Ham United 36 56–46 59

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!