A Budafok edzője kimerült: amikor a Fradi ellen játszunk, rendszeresen megbüntetnek

A Budafok az NB I-ben végzett az utolsó helyen, miután az újonc a második félidőben négy gólt is szerzett az FTC vezetőjétől.

Az első félidőben azonban bátran játszott a Budafok, amely aztán néhány perc alatt visszaállt a második felvonásban. Huszti András kakasok keresése után a játékvezető átadta, a férfi előnyére játszó Fradi pedig még három gólt szerzett.

“Amikor a Ferencváros ellen játszunk, rendszeresen büntetnek minket. Újra megpróbálom értelmezni a szabályt, és elmagyarázom a fiúknak, hova tegyék a kezüket tizenhatba.

Esetünkben erre soha nincs büntetés, de az ellenfelek mindig. Ráadásul a játékvezető ilyen helyzetben sárga lapokkal büntette meg játékost

– panaszkodott Csizmadia Csaba, Budafok edzője a robbanás után.

Az edző, aki a Fradiban is játékosként jelent meg, azt is panaszolta, hogy az FTC egyik játékosa Huszti bemutatója előtt a parton feküdt, azonban a pályára gurult.

“Tudtam dobni, és készítettek egy hisztit, kakast, ami után piros lapot kaptam. Nem tudom hova tenni. Innentől kezdve nincs mit szakmailag értékelni, nem adtuk fel, tettük a dolgunkat, de a Ferencváros előtt nagyobbak voltak az emberi előnyök területei és a vendégek kihasználták gólhelyzetüket “- volt az edző, ahogy mondjuk a budafoki honlapon.

A Budafok 3–0, 2–1 és 4–0-t kapott a Fraditól ebben a szezonban, és a kilenc fehér-zöld gólból négyet kapott.